Για μένα


     Γεια σας! Επονομάζομαι Βεατρίκη. Ο,τι γράφω εδώ είναι επιλογές μου από όλα εκείνα που με εκφράζουν και που με ενδιαφέρουν ως άνθρωπο, ως γυναίκα, ως επιστήμονα,  ως Ελληνίδα και ως μέλος -μέρος του κόσμου μας.. Και, με ενδιαφέρουν σχεδόν τα πάντα, να πω. Μ’ αρέσει να μαθαίνω, να ερευνώ, να ανακαλύπτω, να ταξιδεύω και να διαβάζω.  Μ’ αρέσουν οι Τέχνες σ’ όλες τους τις μορφές, η Ιστοριογραφία, η Ιστορία με τα επί μέρους της είδη και τα πιο πέρα από αυτήν. Με συναρπάζουν οι πολιτισμοί των λαών όπως εξελίχθηκαν και είναι, είτε εκείνοι που χάθηκαν στο πέρασμα των χρόνων. Με γοητεύει η φύση και ο κόσμος της. Και, προσπαθώ αυτά να τα εκθέτω ανάλογα με το θέμα που αφορούν, με την αντικειμενικότητα και την, κατά το δυνατόν, πληρότητα για κείνα που είναι όπως έχουν ή υπήρξαν και ήταν, και για τα άλλα, όπως με την ματιά μου τα βλέπω, τα αντιλαμβάνομαι και τα νιώθω.  Ανάμεσά τους, θα βρείτε και δικά μου γραπτά για κείνα που θέλω να πω και να εκφράσω με τον τρόπο μου..

Μπορείτε να δείτε μερικά από τα ενδιαφέροντά μου στις κατηγορίες των θεμάτων μου, στις ειδικότερες αναφορές μου για πρόσωπα, πράγματα και άλλα. Περιδιαβαίνοντας στον κόσμο μας, στον δικό μου κόσμο, θα είναι χαρά μου να με συντροφεύετε και σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Υ.Γ      Το ιστολόγιό μου αυτό αποτελεί την συνέχεια εκείνου που διατηρούσα στο κάποτε Space. Πάμπολλες από τις παλιές δημοσιεύσεις μου, δυστυχώς, κατά την μεταφορά μισοκαταστράφηκαν. Διόρθωσα και αποκατέστησα, πιστεύω, τις περισσότερες από αυτές. Μα, υπάρχουν και σελίδες που αδυνατώ να ξανακάνω όπως ήσαν. Λυπάμαι γιαυτό και ευελπιστώ στην κατανόησή σας. 

Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνήσετε μαζί μου, για ο,τι είναι, στην διεύθυνση iaandr@msn.com

7 σκέψεις σχετικά με το “Για μένα

  1. Ναναι μια χρονια με Ελπιδα και αισιοδοξια γεματη και πολλα-πολλα χαμογελα … Ας το ελπισουμε μηπως και γινει έτσι .
    Συγχώρεσε με για την καθυστερημενη αντιδραση μου στον ομορφο σχολιασμο σου, μα αλήθεια, δεν μπαινω πολυ συχνα εδω και ακομα δεν εχω μαθει καλα-καλα το πως λειτουργει.
    Χαιρομαι ομως για την …επίσκεψη σου και ελπιζω να ερχεσαι τακτικα απο τα μερη μου …
    Τα καλύτερα σου ευχομαι …!!!!!!!

    Μου αρέσει!

  2. Επηρεασμένος απο τον χαμό ενος σπουδαίου καλλιτεχνη και εξαίρετου ανθρώπου, η δημοσίευση σου ΟΙ ΑΝΕΜΩΝΕΣ, με άγγιξαν με τρόπο ξεχωριστο, ιδιαίτερο …!!!!!!

    Σε ευχαριστω …

    Μου αρέσει!

    1. Ανδρέα, την καλησπέρα μου και σου ζητώ συγγνώμη που σου απαντώ μετά τόσο καιρό. Σ’ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για την παρουσία σου. Ναι, οι ανεμώνες συμβολίζουν την φθαρτό της ύπαρξης, το προσωρινό..Είχα υπ’ όψιν μου για τον χαμό του Νικου του Παπάζογλου..Ηταν την ίδια μέρα που έγραψα «τις ανεμώνες» Δεν ήθελα να μιλήσω για κείνον που έφυγε..Ακόμη δεν είχε κηδευτεί καν..Ηταν , για μένα, ώρες σιωπής σε ο,τι τον αφορούσε μέχρι να τον αποχαιρετήσουμε.. Νάσαι καλά!

      Μου αρέσει!

  3. Καλησπέρα,
    με έχεις συγκινήσει βαθύτατα.Ευχαριστώ για την εξαιρετικά ευαίσθητη και ποιοτική προσπάθειά σου.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.