ΒΙΑΣΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΤΑΝΟΥΣ;…. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ;


Διάβασα πρόσφατα :

   Α] Οτι, το Βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών, Foreign and Commonwealth Office (Το περιώνυμο Φόρειν οφις),  εξέδωσε οδηγία απευθυνόμενο προς όσους Βρεττανούς θέλουν να επισκεφθούν την χώρα μας για τουρισμό και τους ενημέρωσε, μεταξύ άλλων, για μας τους Ελληνες πως: 

           Σύμφωνα, λοιπόν,  με τις στατιστικές του, κατά την περίοδο από 1/4/2005 έως 31-3-2006, ανάμεσα σ’ άλλες χώρες προορισμού των τουριστών εκ Βρεττανίας:

1) Η Ελλάδα καταδείχθηκε ως η πρώτη, μεταξύ άλλων, χώρα εισαγωγής των  Άγγλων τουριστών σε εντόπια νοσοκομεία- 955 στον αριθμό.(!)

2) Η Ελλάδα καταδείχθηκε ως η πρώτη, μεταξύ άλλων, χώρα αναφερόμενων Βιασμών των  Άγγλων τουριστών- 48 στον αριθμό (!!!)

3) Η Ελλάδα καταδείχθηκε ως η τέταρτη, μεταξύ άλλων,  χώρα συλλήψεων των τουριστών εκ Βρεττανίας – 226 στον αριθμό, και

4) Η Ελλάδα καταδείχθηκε ως η έκτη, κατά σειρά προτίμησης, χώρα προορισμού των ‘ Άγγλων τουριστών-  2.443.000 στον αριθμό επισκέψεις.

Β] Οτι, σε απάντηση των θορυβημένων από την παραπάνω ανακοίνωση, Ελλήνων δημοσιογράφων, η εδώ Βρεττανική Πρεσβεία απάντησε κάτι για πολύ καλή συνεργασία των Βρεττανικών και Ελληνικών Αρχών…

Γ]  Οτι, η Ελληνική Πολιτεία, σε απάντηση της παραπάνω ανακοίνωσης,  απήντησε… ουδέν !!!  ‘ Έλαμψε δια της σιωπής της!

         Έψαξα παντού .. στις εφημερίδες, στο ίντερνετ… τίποτε. Καμμιά απάντηση από την Ελληνική πολιτεία, από κάποιον αρμόδιο. Ως τα τώρα τουλάχιστον και απ’ ο,τι ξέρω.

 Προφανώς, λέω  θα σκεφθήκανε: Η σιωπή μου προς απάντησή σας, Αγγλοι.  Εγώ,  με τέτοια, τώρα, θ’ασχολούμαι; Σιγά τα μπρόκολα!

          Εμένα, όμως η παραπάνω ανακοίνωση με έχει ενοχλήσει σφόδρα ως  Ελληνίδα πολίτη. Γιατί θεωρώ την παραπάνω ανακοίνωση του φόρειν όφις ως δυσφημιστική για την Ελλάδα και παραπλανητική σε βάρος μας εξ αιτίας της ασάφειας της στατιστικής έρευνας.

Γιατί, πως να το κάνουμε! Νωπές είναι ακόμη, στην μνήμη μου,  οι απελπισμένες φωνές των ντόπιων νησιωτών μας και άλλων  προς τους υπεύθυνους της Πολιτείας, για την κατάντια των Άγγλων τουριστών, για τους δημόσιους αυτοεξευτελισμούς τους, τα  άκρατα μεθύσια τους, τα σεξουαλικά τους όργια σε δημόσιους τόπους κ.α

kavos16

Νωπές είναι ακόμη στην μνήμη μου, οι πληροφορίες οτι Βρεττανικά κλιμάκια αξιωματούχων κατέβηκαν, ύστερα από πολλαπλές διαμαρτυρίες, στην Ελλάδα για να » συμμαζέψουν » τους μπεκρήδες και αλητόβιους γόνους τους.

lagasnas-parti-3.jpg

Ας έλεγαν, λοιπόν, προς τι η πρωτιά των συλλήψεων !

        Και , καθ’ όσον αφορά στους αναφερόμενους βιασμούς, ας κάνει , επιτέλους, κάτι η Πολιτεία σ’αυτό το θέμα. Δεν δέχομαι να δυσφημιζόμαστε έτσι!

Διότι, αναφορά- καταγγελία βιασμού, δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη και τέλεση, τω όντι, βιασμού! Μηχανοργάνωση υπάρχει και στα Δικαστήρια και στην Αστυνομία και στα Υπουργεία. Ας στέλνονται, λοιπόν πληροφορίες, για το ποιές από αυτές τις καταγγελίες, τέθηκαν στο αρχείο ως αβάσιμες, για ποιές και πόσες από αυτές απαγγέλθηκε ποινική δίωξη κ.λ.π.. Δεν είναι κάτι δύσκολο,τώρα πια. Και, για μένα αξίζει τον κόπο !

Γιατί, όχι οτι εμείς, οι Ελληνες, είμαστε άγγελοι αλλά, δεν δέχομαι να τιτλοφορούμαστε και βιαστές!

Και, ειλικρινά, πιστεύω οτι με την συλλογή των στοιχείων αυτών, δεν θα μπορεί μετά το κάθε φορειν οφις να προδιαθέτει τους πρόχειρους αναγνώστες των ανακοινώσεών του οτι δήθεν εδώ στην Ελλάδα είμαστε βιαστές.

Πολιτικός δυσφημιστικός και συκοφαντικός δάκτυλος σε βάρος της χώρας μας, η όλη επιχείρηση!!! Αυτό είναι!!Τι λέτε;

 

Advertisements

One thought on “ΒΙΑΣΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΤΑΝΟΥΣ;…. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s