Aντισυλληπτικά στα καγκουρώ!


gray-kangaroo      Απελπίστηκαν,  οι Αυστραλοί από την ανεξέλεγκτη αύξηση του πληθυσμού του εθνικού τους συμβόλου: των καγκουρώ!

  57.000.000 τουλάχιστον, άγρια καγκουρώ που καθημερινά αυξάνονται πέρα από κάθε μέτρο, κινούνται στην αυστραλιανή ήπειρο, λυμαίνονται τις σοδειές, καταστρέφουν τις καλλιέργειες, προκαλούν τροχαία ατυχήματα στους δρόμους όπου κινούνται, και, μάλιστα, τα τελευταία χρόνια, με το πρόβλημα της ξηρασίας, τα διψασμένα καγκουρώ μπαίνουν στα αγροκτήματα αναζητώντας τροφή και νερό!

      Αγανάκτησαν οι Αυστραλοί! Και πως αντιμετώπισαν το πρόβλημα;

     Οι Αυστραλοί, μέχρι τώρα, προέβαιναν σε θανατώσεις πληθυσμών των γλυκών, κατά τα άλλα, αλλά μη ελέγξιμων, καγκουρώ τους!

      Χαμός έγινε από τις διαμαρτυρίες των Οργανώσεων για την προστασία των ζώων, των λοιπών οικολογικών και των άλλων συναφών!

      Όμως, τα καγκουρώ συνεχίζουν να… γεννοβολάνε. Ούτε ξηρασία, ούτε πείνα, ούτε οι επιλεκτικές θανατώσεις των πληθυσμών τους,  φαίνεται τα εμποδίζουν!

     Οπότε, οι Αυστραλοί σκέφθηκαν άλλη λύση στο πρόβλημά τους!

        Να χορηγήσουν στα θηλυκά (;) καγκουρώ τους, αντισυλληπτικά χάπια!!!

      Η απόφαση αυτή των Αρχών αντιμετώπιστηκε με ανακούφιση από όλους τους παράγοντες! Προτιμότερη λύση από την θανάτωσή τους, είπανε.

          Να μην δείχνουμε και βάρβαροι στον έξω κόσμο! Υποθέτω….. θα σκεφθήκανε

       Βλέπετε, το υποθέτω, γιατί.. πως να το κάνουμε… οι Αυστραλοί  «τα έβαλαν» με τα καγκουρώ τους, κάμποσα χρόνια μετά από τότε που τα είχανε «βάλει» με τους … Αβοριγίνες ιθαγενείς τους!!!!!

        Και τα δύο είδη… εθνικά τους σύμβολα, κατά τα άλλα!!!

     Μόνο που δεν έμαθα, πως θα τους τα δώσουνε τα αντισυλληπτικά! Να το έκαναν, άραγε ήδη;

       Πάντως, λέω, χαρά που θα κάνουνε τα καγκουρώ, με τα χαπάκια της αντισύλληψης ε;

      Θα εκτονώνονται σεξουαλικώς…άνευ θανατηφόρων και λοιπών συνεπειών!funnykangaroo

      Ποιός την χάρη τους!

5 σκέψεις σχετικά με το “Aντισυλληπτικά στα καγκουρώ!

  1. ΑΧ !! ΤΑ ΚΑΓΚΟΥΡΩ……πως θα τους τα δώσουνε τα αντισυλληπτικά  ………………….!!!ειναι  υπεροχα τα καγκουρω αλλα απο οτι διαβασα κ ζημιαρικα !!!!!

    Μου αρέσει!

  2. Πολύ καλά τα είπες… Στους Αβοριγίνες βρήκαν άλλο μέτρο να μην αυξάνονται…. αν μπορούσαν να τους δώσουν και αντισυλληπτικά θα τους έδιναν…  Σιγά μη σκεφτόντουσαν τα κακόμοιρα τα καγκουρώ…

    Μου αρέσει!

  3. Τα καγκουρώ τουλάχιστον κάνουν έρωτα και όχι πολέμους.
    Το ότι αυξάνονται χωρίς μέτρο,είμαι σίγουρος πώς φταίει και λίγο το ανθρώπινο χεράκι που επεμβαίνει ανεξέλεγκτα στη φύση χωρίς να σκέπτεται τις συνέπειες.Κάποιον "εχθρό"των καγκουρώ θα εξολόθρεψε -το ανθρώπινο χεράκι-που περιόριζε στο φυσιολογικό τον αριθμό του πληθυσμού τους.

    Μου αρέσει!

  4. Mήπως είναι απλά η ηλίθιοι??? Ας τα πάρουν αυτοί τα αντισυλληπτικά να μην αναπαράγεται και η ηλιθιότητα στην τελική!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.