Στις φοινικιές


Να φεύγεις, να φεύγεις, να φεύγεις
ώσπου να βρεις τις ακτές
που χρόνια, τα χρόνια στολίζουν
με σημαιάκια του χτες
οι αιώνες

Αρμενίζοντας τα πέλαγα

Όλα γυρίζουν, ξαναγυρίζουν
λειώνουν, τελειώνουν
και ξαναρχίζουνε


 Στον δρόμο

Κι όμως πρέπει πάντα να φεύγεις
να βρίσκεις τις φοινικιές
φλεγόμενες βάτους που λένε
σαν τις σειρήνες, ψευτιές


Να φεύγεις, να φεύγεις, να φεύγεις
ν’ ακολουθείς τις φωνές
στους δρόμους που πάντα φωτίζουν
φλεγόμενες οι φοινικιές

Από τα αγαπημένα μου τραγούδια..

2453131923_893107dfb3_o

1. Και μια και ο λόγος για τις φοινικιές και τον φοίνικα..δυο λόγια:

Η λέξη Φοινικιά  προέρχεται από την αρχαία λέξη Φοίνιξ ( όπου και αυτή προέρχεται από το «φοινός» = phoenixπορφυρός, βαθυκόκκινος). Ο Φοίνικας σημαίνει και συμβολίζει πολλά. Μεταξύ αυτών:

Φοίνιξ= Ο Φοίνικας, ο γιός του Κάδμου, Βασιλέα των Θηβών και ιδρυτής της Φοινίκης. Έτσι ονόμασαν οι αρχαίοι Έλληνες ολόκληρη την γη της Παλαιστίνης, δηλαδή την γη των φοινικόδεντρων.

Φοίνιξ= Το μυθολογικό πουλί, αρσενικού γένους, το μη αναπαραγόμενο παρά αναγεννόμενο από τις στάχτες του,  αφού παραδώσει εαυτόν στις φλόγες. Είναι, για τους Εβραίους το μόνο ζώο που δεν έφαγε από τον καρπό του δέντρου της γνώσης του καλού και του κακού, σαν –κατά την παράδοση- τους προσέφερε ολουνών η Εύα.

Φοίνιξ=  Το δένδρο: 

Ο Φοίνικας συμβολίζει, κυρίως, την δύναμη του ανθρώπου ν’αναγεννιέται μες από τις δυσκολίες του και να γίνεται πιο δυνατός. Είναι, επίσης το σύμβολο του πυρός, μα και κατά τα πρωτοχριστιανικά χρόνια το σύμβολο του Ιησού Χριστού.Για τους Ασσύριους και τους Αιγυπτίους ο φοίνικας θεωρείται δένδρο της ζωής. Ήταν ιερό δέντρο για την Ιστάρ (Ishtar) και την Αστάρτη (Ashtarte) καθώς και για τον Νουτ (Nut)  και τον Χαθώρ (Hathor). Αυτές οι θεότητες χρησιμοποιούσαν το νέκταρ της φοινικιάς για να κρατήσουν τους νεκρούς σε μια ημιενεργή κατάσταση  όσο αυτοί περίμεναν την μοίρα τους στον Κάτω Κόσμο. Κάποιες φορες ο καρπός της της φοινικιάς, λέγαν΄, μπορούσε να κρατήσει αυτές τις ψυχές στο στάδιο του νεκροζώντανου για πάντα.

Αντίθετα οι Χριστιανοί συνέδεσαν τα φοινικόδεντρα ως σύμβολα της ανάστασης (νίκη επί του θανάτου).

Στα ονειρά μας, αν δούμε φοίνικα, σημαίνει την ικανότητά μας να υπερβούμε τις εσωτερικές μας συγκρούσεις και να εκπέμψουμε το φως. Επίσης μπορεί να είναι ένα μήνυμα για να επαναφέρουμε στην ζωή, «θαμμένες»ή καταπνιγμένες  πτυχές  της προσωπικότητάς μας.

Και κάτι άλλο, τελευταίο: Στις αλχημικές παραδόσεις, ο φοίνικας είναι σύμβολο του ανδρόγυνου είδους ανθρώπινου φύλου, καθώς διαθέτει την τέλεια ενσωμάτωση των γυναικείων και ανδρικών χαρακτηριστικών.

  1. blu

 

2. Και μια και ο λόγος στους στίχους του τραγουδιού για την μετεμψύχωση και το ποιοί μπορούσαμε νάμασταν παλιότερα, σε προηγούμενες ζωές μας ( !) ρίξετε μια ματιά κάτω εκεί στα σχόλια, για να  μάθετε ..και να μάθουμε….αν το θέλετε βέβαια, αλλιώς

Προς ελάφρυνση και ..ψυχαγωγία…Ε!

Εχει και το..ενδιαφέρον τουHave-A-Great-Day-Angel-And-Sun

2453131923_893107dfb3_o

34 σκέψεις σχετικά με το “Στις φοινικιές

 1. Τί Μουσική βρε Βεατρίκη………Ολόκληρα τρικ κι επεξηγησεις είσαι..!Ρε θα θελα να μπω στο κεφαλι σου να δω πως σκεφτεται..!Χε χε…..Εν μέρη έχω μπει..! : )Εν μέρη όμως..!….Thank u..Πολύ διαφωτιστικά για μένα αυτά… : )

  Μου αρέσει!

 2. Φοινικιες,παραλιες,καλοκαιρακι.Μονο που εφυγε κι αυτο!κριμα!Πριν το χαραμα με Νταλαρα Vivi.Ωραιο ντουετο και το live.

  Μου αρέσει!

 3. Γειά σας!Αλέξανδρέ μου, να πω και την αλήθεια μου, σαν ακούω αυτό το τραγούδι μόνο το καλοκαίρι δεν μούρχεται στον νού..Παρά ενα ταξίδι πίσω στο χρόνο, πίσω πίσω..300! Τι φωνασκείς; Οχι κι άδικα, ομολογώ. Η αλήθεια είναι οτι ήθελα σε άλλη βάση να θέσω το τραγούδι – που όντως μ\’ άρέσει και είναι απ\’ τα αγαπημένα μου, οχι όμως ως μουσικό κομμάτι μόνον μα και για κάτι κάτι άλλο, άλλα.. Βρήκα την σελίδα παραπομής πούψαχνα , όμως, μόλις τώρα για το ΤΕΣΤ…Οπότε, πάτα στην διεύθυνση και ακούω αποτελέσματα: Χαχα Και αν θες, να σου πω και τα δικά μου;; Ισχύει για όλους αυτό. Για δείτε: http://www.thebigview.com/pastlife/Περιμένω τις απαντήσεις σας (ασχέτως πίστεως, από περιέργεια και μόνο…) Για να μάθετε και..να μας πείτε και νάχουμε να λέμε..Τι είσαστε στην προηγούμενη ζωή σας; Περιμένω νέα σας

  Μου αρέσει!

 4. Βρε…….άντε πάρε άλλο ένα που είναι και το αγαπημένο μου [που έμαθες και …..]http://www.youtube.com/watch?v=aqR7RnJaqMAΠολλά πολλά πολλά φιλιά!!!!!

  Μου αρέσει!

 5. Your past life diagnosis:——————————————————————————– I don\’t know how you feel about it, but you were female in your last earthly incarnation.You were born somewhere in the territory of modern North New Zealand around the year 375. Your profession was that of a artist, magician or fortune teller.——————————————————————————– Your brief psychological profile in your past life:As a natural talent in psychology, you knew how to use your opportunities. Cold-blooded and calm in any situation.——————————————————————————– The lesson that your last past life brought to your present incarnation:Your task is to learn, to love and to trust the universe. You are bound to think, study, reflect, and to develop inner wisdom.

  Μου αρέσει!

 6. Α! και στην περασμένη μου ζωή ήμουν άντρας στην Αλάσκα το 1350 βιβλιοθηκάριος ή παπάς, οπαδός της αλήθειας και της ελπίδας, ιδεαλιστής που φώτιζε μονοπάτια προς το μέλλον, και η αποστολή μου είναι να βοηθάω παλιούς φίλους και παιδιά! Εγώ πάντως δεν θυμάμαι τίποτα!!!!

  Μου αρέσει!

 7. Λοιπόν, στην προηγούμενη ζωή σου Βιβή μου, ήσουν άντρας λοιπόν!!!Χιχιχι Κι εγώ!!!! Τα υπόλοιπα θα τα πω μετά! Αχ Βιβή μου, ωραία τα λέει.. Ακούς εκεί να λεει οτι απαστολή σου ήτανε να βοηθάς παλιούς φίλους και παιδιά!!!Να μωρέ, γιαυτό και μ\’εχεις φίλη σου! Είδες από που κρατάει το πράγμα;Σάκη μου, να κάνω μια μεταφρασούλα για σένα στα ελληνικά;Είχες γεννηθεί-λέει- ως γυναίκα το 375 στην Ν. Ζηλανδία, παρακαλώ!!! Και μάλιστα, είτε καλλιέχης ήσουνα είτε μάγος ή μάντης!!!! Και αυτό,. γιατί σε χαρακτήριζε φυσικό ταλέντο στην ψυχολογία (!!!!!!!!!!) Και επί πλέον , λεει, ήξερες πώς να χρησιμοποιήσεις τις ευκαιρίες σου. Ψυχραιμία και ηρεμία, λεει, επεδείκνυες σε οποιαδήποτε κατάσταση. Σάκη, ακούς;;;;;;;;;Και ο λόγος επανόδου σου σ\’αυτήν την ζωή;; Για να μάθεις , λεει, για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τστον άλλον. Για να αναπτύξεις εσωτερική σοφία ! Για δες!!!!!

  Μου αρέσει!

 8. Την Μάνα του Πατέρα μου……….την Λέγανε Σοφία..!(Τη γιαγιά μου)Ότι έννοια είχε το όνομά της.. Η Τ Α Ν Ε ..!..Όπως κι ο Πατερας μου ..διαθέτει..!..Προσωπικά πήρα τον ΚΑΚΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ..!….Καφενείο ..και πάλι Καφενείο………!….Μόνο όμως κάτι άλλο μας γυρωφέρνει εδώ και καιρό….(12-13 χρόνια)………Λέω………………………………………………………………………………………………………………………………………….Λές ?http://www.youtube.com/watch?v=-v4osKSQrrk

  Μου αρέσει!

 9. Kάποτε είχα κάνει αναδρομή στο συγχωρεμένο το Βουλούκο…Μια ορφανή βοσκοπούλα στο Georgetown γύρω στο 18 αιώνα… (πέθανα από φυματίωση)Ενα παιδάκι στην Αίγυπτο των ΦΑΡΑΩ με μια αναπηρία στα δάχτυλα που το αφήσε ο αφέντης του να πεθάνει στην έρημο όταν ξεράθηκε το αγαπημένο λουλούδι της αφέντισας…(είχα βλέπετε από τότε χρέη κηπουρού :P)Ενας σεβάσμιος ιερέας στην Ατλαντίδα που ζούσε σε ένα κοινοβιακό περιβάλλον (ευρύτερη έννοια της τότε "οικογένειας")Τι μου χρειάζεται το τεστ?Απλή περιέργεια… το κάνω και επανέρχομαι ;)Kαλημέρααααααα!

  Μου αρέσει!

 10. Your past life diagnosis: I don\’t know how you feel about it, but you were male in your last earthly incarnation.You were born somewhere in the territory of modern South New Zealand around the year 1425. Your profession was that of a builder of houses, temples and cathedrals. Your brief psychological profile in your past life:You had the mind of a scientist, always seeking new explanations. Your environment often misunderstood you, but respected your knowledge. The lesson that your last past life brought to your present incarnation:Magic is everywhere around you, even in the most usual, most ordinary situations. Your lesson is to understand this magic and to help other people to see it, too. You are a magician!:)) H αλήθεια είναι ότι συμβαίνουν μαγικά πράγματα στη ζωή μου… Ανεξήγητα… Πράγματα που όλο με κάνουν να ψάχνομαι…ΝΑΙ! Εχει αρκετές δόσεις αλήθειας το τεστ… (μ\’αρέσουν και οι κατασκευές… ήμουν ανέκαθεν και λίγο αγοροκόριτσο..)

  Μου αρέσει!

 11. Your past life diagnosis: I don\’t know how you feel about it, but you were male in your last earthly incarnation.You were born somewhere in the territory of modern Ukraine around the year 825. Your profession was that of a leader, major or captain. Your brief psychological profile in your past life:Timid, constrained, quiet person. You had creative talents, which waited until this life to be liberated. Sometimes your environment considered you strange. The lesson that your last past life brought to your present incarnation:It always seemed to you that your perceptions of the world are somewhat different. Your lesson is to trust your intuition as your best guide in your present life. Do you remember now? ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι εγώ ήμουν Ουκρανός και ζούσα το 825, αχαχαχαχα! Κ.αι από ότι φαίνεται ήμουν σημαντικό προσωπο…μμμμμμ Κ.ρατάω το Κ.απετάνιος μια και η ναυτιλία είναι αυτή που με τραβάει πιο πολύ και στη παρούσα ζωή μου και βύρα τις άγκυρεςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τώρα που το σκέφτομαι…. Βρε λες να βάλω και για πρωθυπουργίνα????? μμμμμ τώρα για το στενάχωρος και δειλός μου τα χαλάει αχαχαχαχαχαχα! Δειλός βρε και σημαντικός γίνεται???? θα μου πείτε ναι αν λάβουμε υπ\’όψιν μας Κ.άποιους βουλευτές/πολιτικούς :-Ρ Κ.ατα τα άλλα το δημιουργικός το Κ.ρατάω (χιχιιχιχιχι) και σίγουρα το περιβάλλον μου φαίνεται περίεργο :-Ρ Όσο για το προαίσθημά/διαίσθηση μου (ευτυχώς ή δυστυχώς) φαίνεται να είναι αλάνθαστο! Βρε λες να γίνω μέντιουμ ή χαρτορίχτρα?????? αχαχαχαχαχα! Να σε πω την μοίρα σου να σε πω το ριζικό σου, χιχιχιχιχιχι!Από το μέτωπο της Ουκρανίας για το Βεατρίκη Channel ήταν το Κ.ουγκουδάκι!ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζμουτς

  Μου αρέσει!

 12. Καλημέρα σ\’ όλους!Λαίδη μου, εντυπωσιάστηκα! Κάνε, αν θες μια καταχώρηση για το πως ένοιωσες στην αναδρομή και πως σου φάνηκε ο Βουλούκος. Το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον! Και είναι και μεγάλο θέμα με φανατικούς υποστηρικτές και άλλους τόσους πολέμιους.Αλέξανδρέ μου, λιτός, όπως συνήθως. Πάντως, παρατηρώ , έβαλες τρείς τελίτσες και στ\’αλήθεια, ποιός ξέρει; Το τέστ τόκανες;Τώρα, για να είμαι και σύμφωνη με τα όσα υποσχέθηκα χθες σε σχέση με το μετά που ήτανε να κάνω, ας το πω:Λοιπόν , σύμφωνα με το τεστ: \’Ημουνα, λεει, άντρας στην τελευταία επίγεια ζωή μου , γεννημμένη στο έδαφος στης σύγχρονης Ουγγγαρίας στα 1775. Ημουνα, λέει, ηγέτης, ή στρατηγός ή καπετάνιος! (Sic..Πούσαι πατέρα να το διαβάσεις!!!.) Συνεσταλμένο, καταπιεσμένο και ήσυχο ως άτομο με δημιουργικά ταλέντα, που περίμεναν μέχρι αυτή τη ζωή για να απευλευθερωθούν.( Αμ! πως. Εκεί που έφεξε, πήγα και γλύστρησα!) Μερικές φορές το περιβάλλον μου με θεωρούσε παράξενο. (Μμμμ ..και τώρα, και τώρα ….)Ο λόγος , λεει, επανόδου μου σ\’αυτή την ζωή, είναι για να διδαχθώ να αναπτύξω την μεγαλοψυχία και το αίσθημα της αδελφοσύνης. Συμβουλή; Να προσπαθήσω, λέει, να μάθω να λαμβάνω από τους άλλους τόσα όσα μπορώ να δώσω πίσω και να δίνω λιγότερη σημασία στα υλικά αγαθά(!!)

  Μου αρέσει!

 13. Καλημλερα και σε σένα Κ. γλυκειά μου! Βρεβρε, βρε! Και σύ καπετάνιος, και σλύ ηγέτης; Λοιπόν, ευτυχής πουμασταν γεννη΄μμένοι σε διαφορετικούς χρόνους διαφορετικά θα κηρύσσαμε πόλεμο μεταξύ μας..Στο λέω τώρα!Χμ! Θάμασταν , λέω αμφότερες πλείστες από πλλλές αντιφάσεις! Το βλέπεις Κ. να σου συμβαίνει και τώρα; Η συμβολή, βρε καπετάνισσά μου, και διπλωματισσά μου, που σου δίνει, είναι να αφήσεις ενα κομματάκι πίσω την λογική και να εμπιστευθείς περισσότερο την διαισθησή σου σ\’αυτή την ζωή…Βλέπω, συνεμμορφώθης προς τας υποδείξεις. ..Φιλιάαααα

  Μου αρέσει!

 14. I don\’t know how you feel about it, but you were female in your last earthly incarnation.You were born somewhere in the territory of modern Yugoslavia around the year 1225. Your profession was that of a chemist, alchemist or poison manufacturer. Your brief psychological profile in your past life:You were a sane, practical person, a materialist with no spiritual consciousness. Your simple wisdom helped the weaker and the poor. The lesson that your last past life brought to your present incarnation:Your lesson is to conquer jealousy and anger in yourself and then in those who will select you as their guide. You should understand that these weaknesses are caused by fear and self-regret.Αλχημιστής γυναίκα !!!!!!!!!!Και Γιουγκοσλάβα !!!!!!!!!!!Ήμαρτον !!!

  Μου αρέσει!

 15. Βιβή μου, τώρα που το ξανακοίταξα…Εχω μια απορία, Είχανε, βρε βιβλιοθήκες στην Αλάσκα γύρω στο 1350;; Μπά!Γιατί παπάδες δεν πιστεύω νάχανε. Να προλάβανε να πατήσουνε τους παγους από τότε;; Πάντως, τα στοιχείο της τάξης και της συμμετρίας σε χαρακτηρίζει από τα τότε (sic! πανευματικέ ταγέ της αλήθειας!!!)Φιλιάαα και καλημέρες!

  Μου αρέσει!

 16. Βασίλη, καλημέρα.Γιουγκοσλάβα;; Χμμ! Λες νάσουνα κατα την κάτω μεριά σ\’εκείνη που ο Τίτο ωνομασε "Μακεδονία"; Ωχ! Σε βλέπω να ανακατευεσαι με το Μακεδονικό, Μακεδόνα μου! Με την ζήλεια και τον θυμό τι έγινε; Χιχιχιχι Ακους εκεί να φτειάχνεις δηλητήρια!!!

  Μου αρέσει!

 17. Πωπω….κατσιβέλα του ουτσεκά κατάντησα….χαχαχαχαχα…..!Μάλλον το τηγανόψωμο θα πήγαινε σύννεφο….χαχαχα..!

  Μου αρέσει!

 18. Δεν ξέρω πώς θα σού φανεί αλλά ήσουν άντρας στην τελευταία γήινη ενσάρκωσή σου.Γεννήθηκες κάπου στην περιοχή που σήμερα ονομάζεται Οντάριο περίπου το 1300.Το επάγγελμα σου ήταν χημικός, αλχημιστής, φαρμακοτρίφτης.——————————————————————————–Ένα σύντομο ψυχολογικό προφίλ στην προηγούμενη ζωή:Πάντα σας άρεσε να ταξιδεύετε, να ερευνάτε, μπορεί να ήσασταν ντετέκτιβ ή κατάσκοπος.——————————————————————————–Δίδαγμα που η τελευταία προηγούμενη ζωή σου φέρνει στην παρούσα ζωή:Θα έπρεπε να καλλιεργήσεις την αυτοεκτίμηση και την ικανότητα να φυτέψεις ελπίδα στις καρδιές των ανθρώπων. Η φιλοδοξία δεν είναι το παν. Ο αληθινός πλούτος είναι θαμμένος στην ψυχή. το χω το ταξίδι μέσα μου χαχαχαχα ..και όσο για πλούτο..πανέμορφο το τραγούδι αλλά και η αναγέννηση του φοίνικα αληθής πάντα όμορφες οι καταχωρήσεις σου Βεατρίκη καλό μεσημέρι γλυκιά μου

  Μου αρέσει!

 19. I don\’t know how you feel about it, but you were male in your last earthly incarnation.You were born somewhere in the territory of modern Greece around the year 1600. Your profession was that of a jeweler or watch-maker.——————————————————————————– Your brief psychological profile in your past life:Such people are always involved with all new. You have always loved changes, especially in art, music, cooking.——————————————————————————– The lesson that your last past life brought to your present incarnation:The world is full of ill and lonely people. You should help those, who are less fortunate than you are.——————————————————————————– Do you remember now? Μ\’αρεσει που με ρωταει αν θυμαμαι!!!χαχαχαχαχαχαναι βρε με το που μου το ειπε ολα μου ηρθαν στο μυαλο!!! τι να πρωτοθυμηθω!!!που ημουν αντρας??? και συνεχως λεω ρε παιδι μου κατι λειπει κατι λειπει!!!χαχαχαχαχαπου ημουν στο μαγαζι κι εφτιαχνα ρολογια και κοσμηματα(αχ περασμενα μεγαλεια!!!)που μου αρεσε να αλλαζω συνεχως τη διακοσμηση διοτι ειμαι της αλλαγης(σ\’αυτο η αληθεια επεσε μεσα!)καλημερα Βεατρικη μου!!!!ωραιο το τεστακι για διασκεδαση αλλα οποιος τα πιστευει στ\’αληθεια…τι να πω….οκ!χιχιχιφιλακιααααααα!!!

  Μου αρέσει!

 20. Αν κάποιος από εσάς έζησε άλλη ζωή παλιότερα τότε εγώ είμαι καπνοσουρσουροφοινικοδενρόταυρος γεννημένος στο μακρινό ουρανιστάν. Ήρθε δε εδώ σε αυτή την σελίδα για να βρω τα αδέρφια μου αλλά βρήκα τα όνειρα που σας έδωσε ο συγχωρεμένος ο Βουλούκος δια της αρπαγής του νου να σας θαμπώνουν και να νομίζετε ότι σερνόσασταν σας σαύρες ανά τους αιώνες.Τέλος Χριστιανοί Ορθόδοξοι και πίστη σε άλλες ζωές ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ.Βουδισμός ΑΛΗΘΙΝΟΣ και άλλες ζωές ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ και αυτό γιατί η ψυχή και το σώμα ΕΙΝΑΑΙ ΑΔΙΑΧΩΡΙΣΤΑ τόσο για την Ορθοδοξία όσο και για τον Βουδισμό. Θυμίζω ότι ο Βούδας είπε ότι αν σπάσει η ασημένια χορδή η ψυχή ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ.

  Μου αρέσει!

 21. Τα αστεία αυτής της μορφή δημιουργούν σύγχυση σε όσους έχουν πνευματικές αναζητήσεις και καλό θα είναι να λέγεται ΠΑΣΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ και αυτή είναι αυτή που είπε ο Βούδας περί Ασημένιας χορδής.Η Ορθοδοξία μιλάει για ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΑ ΖΩΗ η οποία διακόπτεται για λίγους αιώνες και μέχρι την Δευτέρα Παρουσία οπότε μετά ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΛΕ ΟΙ ΨΥΧΕΣ. Μιλάει για ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΟΥΣ και όχι για αιώνια πεθαμένους"Υπερ των κεκοιμημένων αδερφών ημών".

  Μου αρέσει!

 22. Καλησπέρααα!!!Ακουσα οτι εδω θα μου πουν που ήμουν..που πάω.. κι ήρθα.Ενα λεπτό.. I don\’t know how you feel about it, but you were female in your last earthly incarnation (πως να νοιώθω..μια χαρά ..αυτο που ήμουν είμαι κι αυτό θα είμαι πάντα.Θυλικό .You were born somewhere in the territory of modern Southern England around the year 1075.(Αμ γιαυτο καταλαβαίνω διαισθητικα μια γλωσσα που δεν ξέρω Είδατε? το λέει.. δεν είμαι και τόσο γριά!:P)παμι παρακατ.. Your profession was that of a farmer,(Καλά που μου το θύμησε να πάω να μαζέψω τις πιπεριές απ τον κήπο) weaver ??? or tailor( Η Λιζ?…) Your brief psychological profile in your past life:Seeker(?) of truth and wisdom.(?) βοήθεια.. You could have seen your future lives(?Εγω με ψάχνω στην παρούσα )Others perceived you as an idealist illuminating path to future(Nα κι ο Αμίλγκαρε μέσα μου.) The lesson that your last past life brought to your present incarnation:Your lesson is to develop a kind attitude towards people, and to acquire the gift of understanding and compassion.Εδω τί λέει καλέ? Κατ για κατανόηση αλλα δεν καταλαβαίνω.Συμπονέστε με την αγράμματη.

  Μου αρέσει!

 23. χαχαχαχαχαχα!! βιβλιοθήκες στην Αλάσκα του Μεσαίωνα!!! χαχαχαχαχαχΑλλα κι αυτος ο συνεσταλμένος .καταπιεσμένος στρατηγός!!!! αχαχαχχαχαχαχα .Νασαι καλα βρε βεατρίκη μου!! αναγεννήθηκα σήμερα με τόοο γέλιο!

  Μου αρέσει!

 24. Διακρίνω ..μια αμφιβολία….Δε με πιστεύετε εεεε???Ωρίστε:I don\’t know how you feel about it, but you were male in your last earthly incarnation.You were born somewhere in the territory of modern Alaska around the year 1350. Your profession was that of a librarian, priest or keeper of tribal relics. Your brief psychological profile in your past life:Seeker of truth and wisdom. You could have seen your future lives. Others perceived you as an idealist illuminating path to future. The lesson that your last past life brought to your present incarnation:You fulfill your lesson by helping old folks and children. You came to this life to learn to care about the weak and the helpless. Do you remember now? [όχι δεν remember]Όχι μόνο βιβλιοθηκάριος ή παπάς αλλά και απ\’ αυτό το"keeper of tribal relics" στην Α λ ά σ κ α παρακαλώ!Αυτά μόνο σε μένα συμβαίνουν!!!

  Μου αρέσει!

 25. Βρε, βρε τα καμάρια μου! Καλησπέρες σ\’ολους!Γιώργη μου, καπνοσουρσουροφοινικοδενρόταυρε , εκ του Ουρανιστάν ορμωμένου! Που στο καλό την εφηύρες την χιλοομπουρδουκλωμένη λέξη, Γιώργη μου; Ελα μου, ας μη μας υποτιμάμε τόσο. Δεν παθαίνουμε καμμιά σύγχιση αν κάνουμε λίγο χάζι και μοιραστούμε και κανένα αστείο! Να σκάσει λιγο το χειλάκι μας! Αλήθεια, τόκανες το τέστ; Τηρησες σιγή ιχθύος επ\’αυτού.. Για την ασημένια χορδή του Βούδδα, Γιώργη μου, καλύτερα, λέω, να κάνεις καμμιά καταχώρηση μπας και μάθω τι είναι,γιατί ομολογώ δεν τα ξέρω αυτά. Είπα να μάθω τα της Ορθοδοξίας μας πρώτα. Τι λες;Δεσποινιώ μου μου! Είχες, δεν είχες Ελληνικής καταγωγής ήσουνα και στην προηγούμενη ζωή! Τώρα ο Πόντος στα 1600 ήταν στην Ελληνική επικράτεια την σημερινή; Μπά!Αντρας λοιπόν! Πως, βρε παιδί μου βγάζουνε μάτι οι δυναμικοί χαρακτήρες! Οι γυναικείοι δηλαδή! Είναι από το αρσενικό προηγούμενο, αυτό κατάλαβα! Και ωρολογοποιός μάλιστα και χρυσοχόοος. Βρε , μπας και ζούσες στα Γιάννενα του Αλή Πασα; Καλή μου δεν είναι αυτά για να τα πιστεύει κανείς. Για να παίζει είναι. Και εδώ, σε αυτό τον χώρο, με αυτή την καταχώρηση " Τα παιδία παίζει" Οποιος δεν είναι παιδί, ας βγεί έξω!!!! Αμαν! Θα μας φάει η σοβαροφάνεια, μου φαίνεται!Λυδία μου,αστέρι μου φωτεινό,Της σοφίας άστρο! Δεν ξλέρω μωρέ πως μεταφράζεται το Seeker(?) of truth and wisdom.(?) Λες νάναι κάτι που νάχει σχέση με το σεϊκερ;;; Οπότε…χαχαχαχχαχαχαχαχαχααχχα Να το κρυφό τάλαντον . Ο ανακατώστρας της αλήθειας!!!!!!!!!!!!!! και της σοφίας! Λαχανίδες, δηλαδή;; Οσο για το μάθημά σου για την επάνοδό σου στην σημερινή ζωή; Είναι , λέει, για να μάθεις και να αναπτύξεις το δώρο της συμπόνοιας και της κατανοησης προς τους άλλλους. Τ\’ακούς Λυδία μου;; Πως τα πήγες στο μάθημα; Το ανέπτυξες;;;Ερατώ μου! Ακου ντετέκτιβ!!!!!Βρε, τα πάς καλά με τις εξερευνήσεις και τα κρυμμένα μυστικά;Πάντως, στο μάθηματης σημερινής ζωής καλά,βλέπω, τα πάς! Πλούτος ψυχής!!! Φιλιά!Βιβή μου!. Ακου φουζίτσου….Καλέ που το βρήκες το γιαπωνέζικο; Εσκιμώϊκα δεν ξέρεις; Ελα τώρα, ξέρεις είναι κείνοι που φιλιούνται μύτη με μύτη. Σου φαίνεται, μήπως σε κάτι οικείο αυτό; Για ψάχτο! Αλήθεια, τι είναι το relics; Να το πούμε και στην Λυδία;

  Μου αρέσει!

 26. Εγώ κρατάω αυτό:όλα γυρίζουν, ξαναγυρίζουνλειώνουν τελειώνουνκαι ξαναρχίζουνεΚαλό σου βραδάκι Βεατρίκη μου :))

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.