Καλημέρα! Ενα χαμόγελο, παρακαλώ!


 

touitty

 You’ll find that life is still worthwhile
If you just smile”

           Χαμογέλα!   Ξημερώνει νέα μέρα!

                     Κι είναι κι η πρώτη Ημέρα!

κόκκινα τριανταφυλλάκια

  Είναι Κυριακή!               

Smile though your heart is aching
Smile even though its breaking
When there are clouds in the sky, you’ll get by
If you smile with your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You’ll find that life is still worthwhile
If you just
Light up your face with gladness
Hide every trace of sadness
Although a tear may be ever so near
That’s the time you must keep on trying
Smile, what’s the use of crying?
You’ll find that life is still worthwhile
If you just
Smile though your heart is aching
Smile even though its breaking
When there are clouds in the sky, you’ll get by
If you smile through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You’ll find that life is still worthwhile

26e3d9ad822ba182dd0f72802e94ad87
If you just smile
that’s the time

you must keep on trying
Smile, what’s the use of crying?
You’ll find that life is still worthwhile
If you just smile

 Ένα χαμόγελο από τον καθένα μας, μικρόν ή μεγάλον!

Ο δρόμος είναι μπροστά!

«A day without a laugh is a wasted day.»

“ Μια μέρα χωρίς γέλιο είναι μια χαμένη μέρα”

Charles Chaplin

            pakw1

 Καλημέρα, πέρα για πέρα!

      Καλημέρα σ’ όλους,

                όλη την μέρα!   flying-bird

         Το υπέροχο τραγούδι “Smile” που εδώ το τραγουδάει ο  Nat King Cole είναι ένα τραγούδι  που γράφτηκε από τους John Turner and Geoffrey Parsons ενώ την μουσική του συνέθεσε ο ίδιος ο Τσάρλι Τσάπλιν και απετέλεσε το βασικό μουσικό θέμα στην θαυμάσια βωβή ταινία του “ Μοντέρνοι καιροί” (Modern Times)  παραγωγής 1936.

          Ο Μάικλ Τζάκσον ηχογράφησε το τραγούδι αυτό το έτος 1995 για τον δίσκο του  HIStory: Past, Present and Future, Book I κι αυτό το τραγούδι έμελλε να του τραγουδήσει ο αδελφός του στην επικήδεια ακολουθία! Ήταν το αγαπημένο του Μάικλ. 

blovekiss

11 σκέψεις σχετικά με το “Καλημέρα! Ενα χαμόγελο, παρακαλώ!

  1. Μ Αρέσει ο πιτσιρικάς που το βάδην του είναι μπρός στην Ά π λ α ..Μ αρέσει ο εώς και σήμερα ο Τσάπλιν,όποτε τον συναντώ έστω κι εδώ μέσα.μου θυμίζει την Σιωπή μου όταν ήμουν μικρός.Τί ωραίο παιδί ήμουν,Σιωπηλό,Με βλέμμα που μίλαγε στον άλλον πως κάνει ΛΑΘΟΣ.Έσπαγα χαμόγελο κι έδω να ελπίδα και χαρά,Ζωντάνια,σε όόόλα τα παιδιά που παίζαμε.Μάγος,Απίστευτος ο Μάικλ Τζάκσονς.Δεν πρόκειται να ξαναπεράσει άλλος στο Στύλ του.ΟΧΙ..δεν προκειται να αντικατασταθεί ποτέ.Είναι κάποιες Μοναδικότητες που έρχονται και φεύγουν ρε παιδί μου Αστραπιαία,κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε,….Κάπως έτσι..!……………………………Μ Αρέσει η Φωτό με τον πιτσιρικά,Πολύ.Με ταξιδεύει,μου μιλάει,και πάει λέγοντας…………………….ΧΑΙΡΕ Βεατρίκη..!

    Μου αρέσει!

  2. "Χαμογέλα ακόμη κι αν στην καρδιά σου πονάςΧαμογέλα ακόμη κι αν την νοίωθεις να σπάειόταν υπάρχουν σύγνεφα στον ουρανό, ξεπέρασέ ταΕαν χαμογελάς μέ τον φόβο σου και την θλίψη σουΧαμογέλα και ίσως αύριοβρείς οτι η ζωή αξίζει ακόμη τον κόπο Εαν απλά, φωτίζεις το πρόσωπό σου με την ευφορία τουκρύβεις κάθε αχνάρι λύπηςακόμη κι αν ένα δάκρυ είναι πιό κοντά από ποτέείναι η ώρα που πρέπει να κρατήσεις προσπαθώνταςΧαμογέλα, ποιά η ωφέλεια του να κλαίς;Θα βρείς οτι η ζωή αξίζει ακόμη τον κόποεαν απλά χαμογελάς"

    Μου αρέσει!

  3. Καλό κυριακάτικο απόγευμα!!Κι έχει μια λιακάδα εδώ! Αλλο πράγμα! Χαρά Θεού!Σ\’ Ευχαριστώ Μαράκι μου, Ελένη μου, καλόδεχτες οι ευχές και τα χαμόγελά σας!Και πόσο τα χαίρομαι, να ξέρατε!Σάκη μου, ετσι ήμουνα και γώ, πως μου λένε οι άλλοι. Ενα πολύ σοβαρό παιδί και σιωπηλό για τους πολλούς…Και ετσι και σε μένα αρέσει ο Τσάπλιν! Μοναδικός και αξεπέραστος δημιουργός..και τι μελωδικότητα και με πόση ευαισθησία η ερμηνεία του τραγουδιού από τον Μ.Τζάκσον!!Μ\’αρέσει η άπλα κι οι ανοιχτοί ορίζοντες..Κι αν είμαι κάπου για πολύ γυροκλεισμένη, στην ανάγκη, τους "φτειάχνω" με το μυαλό μου. Αλλά , όπως και να το κάνουμε, άλλο νάσαι μεσα σ\’αυτούς..Ο πιτσιρικάς μπρος στην απλωσιά του δρόμου με τον ανοιχτό ορίζοντα…Χμ! Μπορεί νάναι ο καθένας μας αυτός..Μπορεί νάναι και ..πολλά άλλαΝαι, είναι ταξιδιάρικη η φωτογραφία..όμορφη!Μα και το τραγούδι μιλάει για το ταξίδι,Για τον δρόμο..Κι από μια διαβατάρισσα σαν κι εμέ, τι άλλο θάβλεπες εδω; Ενα χαμόγελο κι από μένα, για σας !Με την αγάπη μου

    Μου αρέσει!

  4. Δε την πρόλαβα…Γι\’αυτό σου στέλνω ένα τρυφερό βλέμμα να σ\’αγκαλιάσει και ένα γλυκό χαμόγελο να σε συνοδεύσει την ώρα που θα χουχουλιάζεις κάτω από τα παπλώματα για να έχεις καλό ξημέρωμα…Φιλάκια! 🙂

    Μου αρέσει!

  5. Ηρθα να επιβεβαιώσω πως η ευχη σου επιασε!Ηταν μια ομορφη μερα με χαμογελα ανθρώπων και φύσης.Να ευχηθω λοιπον την συνέχεια…καληνύχτα και τη συνέχεια… καλη βδομάδα..και τη συνέχεια…ολη η ζωη ναναι γεματη απο smile!φιλιά!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.